SUPPORT KOMIK HK SEIKHLAS HATI ANDA


Terima kasih kerana sokongan padu korang semua terhadap komik hk yang tidak berbelah bagi. harapnya semua terhibur dengan persembahan kami terhadap hayunan-hayunan komik unggul hongkong. Komik Hk memerlukan support dari korang semua supaya kami para admin Komik Hk dapat memberi lebih lagi persembahan yang lebih mantap untuk hayun komik hk dan kos maintainance Blog komik no.1 di asia iaitu KomikHk.com dimana di blog ini terdapat semua senarai komik hongkong dan sedikit komik jepun yang unggul yang korang boleh baca secara online dan percuma. Senarai penuh komik unggul yang korang boleh baca boleh tengok di Senarai Komik Hong Kong manakala untuk komik versi Hd, korang boleh tengok di list Senarai Komik Versi Hd

Komik Hk memerlukan sedikit support dari anda untuk kos maintainance website komik no. 1 ini. korang boleh hulurkan sumbangan sebagai support korang terhadap komikhk.com dengan membeli salah satu ebook-ebook yang power dan bermanfaat dibawah ini. nak beli lebih pun xpe no hal duit korang.. segala ebook yang korang boleh beli dibawah ini ialah ebook dari penulis yang berauthority yang hebat dan perpengalaman dalam bidang masing-masing dengan harga yang sangat murah dalam bahasa melayu. silalah klik link-link tajuk ebook dibawah untuk beli. Terima Kasih diucapkan kerana sudi support kami.

Ebook-ebook Yang berkualiti dan Harga :


  1. Rahsia Anak Pintar Membaca Sebelum Tadika : RM27
  2. Panduan Hidup Merdeka Tanpa Hutang : RM27
  3. Rahsia Jana Rm 7k Sebulan Dengan Jus Buah-Buahan : RM70
  4. Panduan Import Barang Dari Cina Secara Online : RM100
  5. 50 Rahsia Penjagaan Kereta Yang Ramai Pomen Tak Nak Anda Tahu : RM27
  6. Panduan Menangani Karenah Suami Yang Bermasalah : RM27
  7. Panduan Meletupkan Jualan Di Instagram : RM70
  8. Panduan Jana Rm5K Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim : RM60
  9. Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah : RM30
  10. Teknik Buat Duit Di Wechat Secara Sambilan : RM50
  11. Panduan Memulakan Bisnes Fotografi : RM30
  12. Cara Halus Memikat Lelaki Idaman Anda : RM27
  13. Panduan Solat Sempurna dan Khusyuk : RM20
  14. Yakjuj & Makjuj - Api Disebalik Tembok Besi : RM10
  15. Bagaimana Hilang 20kg Dalam Masa 5 Bulan : RM30
  16. Panduan Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger : RM60
  17. Rahsia Mudah Rm1000 Sebulan Dengan Menulis : RM27
  18. 77 Tips & Teknik Dekorasi Bajet : RM20
  19. Teknik Menggandakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah : RM27
  20. Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah : RM30
  21. Panduan Analisa Jual Beli Saham Yang Menguntungkan : RM100
  22. Panduan Mencari Kerja & Bekerja Di Singapura : RM30
  23. Panduan Lonjakkan Jualan Menggunakan Fanpage : RM50
  24. 123 Tips Jimat & Simpan Rm1000 Sebulan Dengan Mudah : RM27
  25. Panduan Mula & Urus Homestay Gaya Jutawan : RM150
  26. Panduan Memulakan Bisnes Tudung Tanpa Premis : RM60
  27. Panduan Borong Cina Secara Mudah & Selamat di 1688.com : RM80
  28. Panduan Jana 4 Angka Seminggu Berniaga Di Shopee : RM100
  29. Panduan Membeli Kereta Import Terpakai Tanpa Pokai : RM30
  30. Panduan Memulakan Bisnes Home Tuition : RM30
  31. Teknik Lajukan Sales Dengan Instagram Ads : RM60
Orait setakat ini je dulu yang ada dalam list. ebook-ebook diatas dihasilkan oleh mereka yang ada authority dan kepakaran serta berpengalaman dalam bidang masing-masing. oh ya, semasa list ini ditulis, harga ebook adalah seperti diatas, untuk usha harga terkini korang boleh la klik link tajuk ebook kat atas tu sebab kadang diorg buat promosi kot-kot ada diskaun dengan harga terkini. apa pun, admin terharu dan sangat berterima kasih diatas support kalian semua. jutaan terima kasih. salam sayang admin Komik Hk.

Yang Handal Dan Hensem,
Naga Sulung.

No comments

Host. Powered by Blogger.