About Us

KOMIKHK.COM merupakan laman web yang menyediakan bahan2 bacaan KOMIK HONG KONG secara online yang suatu ketika dahulu sekitar 1990an sangat terkenal dan digilai para remaja bahkan orang tua pada ketika itu. sejak akhir2 ini komik2 ini seakan mahu menggila semula dikalangan peminat komik. lebih2 lagi di era digital ini lebih mudah untuk korang baca dan akses dimana-mana blog. tapi sayang komik2 unggul ini tidak di organisze secara teliti dan betul serta tersusun, ini akan menyukarkan para peminat mencari episod serta komik dan Miss episod selalu terjadi. huhu hanya pembaca komik hongkong sahaja yang tahu betapa bengangnya kalo xjumpa episod, kahkahkah

jadi dikesempatan ini, admin ingin membantu korang semua dan memudahkan korang semua mencari dan membaca tanpa gejala "miss" episod. bahan2 komik yang disediakan adalah dari sumber public yang bertaburan di group2 fb, page2 fb dan blog yang ada. admin mengambil dan menyusun semula komik2 ini mengikut urutan yang tersusun supaya korang semua mudah dan senang utk layanzzz

admin menggunakan platform PAGE FACEBOOK (online version) untuk korang layan setiap komik. nak boh dalam blog makan kos pula. admin bukan lah kaya tapi hensem dan kacak tu ada...kohkohkoh

Komik Hong Kong yang admin sediakan adalah berupa Online dan Softcopy (download version). dimana online version korang akan dibawa ke page fb Komik Hong Kong Online, so korang boleh baca disana nanti ya. Yang Download version, korang boleh baca lepas korang download. yang xbiasa mcm mana nak download dan baca untuk download version, korang baca dulu tutorialnya, klik sini

lagi satu admin nak pesan.... korang tahan jela segala iklan yang ade dalam blog ni, sebab ia salah satu cara untuk blog tersohor Komik Hk ni survive.. rilek ler bukan korang kene bayar pun. hihi

So, dengan usaha admin yang xseberapa ini, hope dapat menghiburkan korang semua. jangan sampai lalai tanggungjawab pada DIA dan keluarga dah la ye.. baca santai2 je sambil tgu si "dia" bersiap ke sambil tgu no giliran ke or what ever.. SELAMAT BERHIBUR

SENARAI KOMIK HONG KONG KLIK SINI

Jangan Lupa Share Blog komikhk.com yg hebat ini dengan rakan2 yer

Penafian Tegas!! : Bahan bacaan komik hongkong online bukan hak milik mutlak kami. sumber diperolehi dari halaman-halaman public yang tidak private. tugas kami hanya menyusun dan organize setiap komik dan episode supaya lebih tersusun serta kemas untuk memudahkan para peminat komik membaca tanpa miss chapter dan tajuk komik serta memudahkan para peminat mencari komik-komik kegemaran. setiap sumber adalah original dan credit dari sumber tidak diedit atau dihapuskan. bukan kerja kami untuk menghapuskan credit sumber original


SELAMAT MEMBACA SEMOGA ANDA SEMUA TERHIBUR
SOLAT JANGAN LUPA


4 comments:

  1. bro admin..nk demand komik bleh? hehehe..
    1-barbarian-X
    2-guruh badai
    3-parang gila
    4-raja jengking
    5-jengking mania

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Host. Powered by Blogger.