PUBLIC ENEMY



Baca download secara percuma komik Public Enemy 1 sebuah karya wan yat leung yang popular. untuk pengetahuan anda semua, komik ini juga merupakan antara komik yang mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari peminat komik hk. sinopsis komik ni? xperlulah admin ulas panjang2 kang xsyok plak korang baca. tul x? betul betul betul.. hihi. apa pun link download komik ni ada dibawah. 

oh ya. untuk public enemy Gen 1 ini. terdapat miss episode pada episod 24. puas dah admin carik xde kt alam maya yang penuh cyber ini. apa pun korang jgn risau k sbb admin akan berusaha untuk dapatkan episode tersebut dan update dalam ni. dan untuk makluman korang juga, softcopy untuk komik ini ialah dalam bentuk PDF. mmg terbaik lah. layan lerrrrr. walaupun xcukup 1 episode, keunggulannya masih dapat dirasai dan dihayati. selamat membaca.

apa pun, sebelum korang download dimana Link download episode by episode yang berada dibawah ni, ada baiknya korang baca dulu tutorial Cara download dan baca softcoy komik hk atau Info Disini untuk baca supaya korang x lintang pukang membacanya nanti ok. 

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di group telegram. Klik Disini Join Group



Episode 》24 (missing)

Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong online

No comments

Host. Powered by Blogger.