PENDEKAR ROMANTIS



Komik Pendekar Romantis merupakan karya zhao ru de antara komik yang popular di malaysia. mengisahkan kisah pendekar yang romantis dan gila gila sikit. nak citer panjang panjang admin pun dah ingat ingat lupa dah jalan citer dia ni. korang baca sendiri lah ya. yang mana suka adegan jiwang jiwang lentok sambil gaduh gaduh tu memang sesuai lah baham komik ni. dah download tu jangan jual k, tumbok kang.......

sebelum korang download dimana Link download episode by episode yang berada dibawah ni, ada baiknya korang baca dulu tutorial Cara download dan baca softcoy komik hk atau Info Disini untuk baca supaya korang x lintang pukang membacanya nanti ok. 

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di group telegram. Klik Disini Join Group




Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong online

No comments

Host. Powered by Blogger.