KONGSI KOMIK HK - SAHRING IS CARING



Salam dan Selamat sejahtera warga peminat KomikHk. terlebih dahulu admin nak ucapkan terima kasih diatas support jitu korang dalam usaha kami untuk menaikkan dan memeriahkan semula suasana gemilang komik hongkong. terbaik dan bertambah cemerlang suasana hebat ini jika korang semua menjemput kenalan korang semua yang juga peminat komik hk ini. disana masih ramai lagi yang tidak tahu bahawa ada platform terbaik untuk mereka membaca komik hongkong secara percuma seperti web komik hk ini. so hari ni admin nak tunjuk sikit kt korang sume macam mana nak share kan web komik ini supaya mereka juga dapat bersama membaca komik top yang popular ini. kira ok la kan dari dok layan drama melayu yang tah pape tu..kahkahkah.


cara share komik hk dengan rakan korang 

ok pertama sekali korang pegi ke page rasmi komik hk iaitu Komik Hong Kong Online seperti kat bawah ni. kemudian




Klik invite your friends to like this page seperti kat bawah



then, klik invite semua frend frend korang tu. seperti yg ditunjukkan anak panah kt bawah ni. invite je sume xkira tua muda laki pompuan. amalkan budaya membaca k.


cara untuk dapatkan notifikasi dari page komik hong kong online

bagaimana nak dapatkan notifikasi dari page komik hong kong online bila kami update komik? ok ikuti tutorial ini, mudoh je.... mula2 sekali pegi ke page komik hong kong online, makesure dah like page ye. kemudian klik following spt dalam gambar kt bawah ni



bila dah klik following t, dia akan kuar gambar seperti kt bawah then korang klik get notification turn on dan pilih see first supaya korang xterlepas update terkini komik dari kami.



ok hope suma dapat buat. apa orang kata... sharing is caring.
sekian terima kasih.salam sayang dari admin, Komik Hk.


No comments

Host. Powered by Blogger.