HARIMAU LAUT 001



Baca secara percuma komik Harimau Laut 001 sebuah karya popular dari pengkarya terkenal tony wong. komik ini mengisahkan seorang agen 001 yang ala-ala jeng bonds. tapi ejen ni pompuan lah.. admin nak citer panjang2 pun da xingat dah jalan citer dia. so korang baca sendirilah ye.

ok, komik ini yang ada dengan kami ialah dalam bentuk softcopy. so korang kene download dululah sebelum korang baca k. korang bila dah download tu jangan plak pegi jual kalo xmo kene sepak dengan owner softcopy komik ni k. download baca untuk diri sendiri je.

apa pun, sebelum korang download dimana Link download episode by episode yang berada dibawah ni, ada baiknya korang baca dulu tutorial Cara download dan baca softcoy komik hk atau Info Disini untuk baca supaya korang x lintang pukang membacanya nanti ok. 

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di group telegram. Klik Disini Join Group




Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong online


No comments

Host. Powered by Blogger.