JAGUH SAKTIJaguh Sakti baca secara percuma dan secara online tanpa sebarang bayaran khas untuk anda. hasil karya khoo fuk lung.

komik ini mengisahkan Wukong iaitu beruk jadian dalam menentang para dewa yang tidak puas hati dengannya. pengembaraan wukong bersama rakannya sangat mencuit hati dan mendebarkan. baca lah untuk mengisi masa lapang korang, semoga terhibur. oh ya, komik ini bercampur sedikit dengan bahasa indon. jangan risau walaupun indon, ia sangat mudah difahami.

Untuk Membaca Secara Online dan percuma komik ini, anda digalakkan menggunakan fb application (bukan melalui browser). pendek kata hanya sesuai dibaca melalui tab dan smartphone sahaja kerana medium pembacaan komik ini melalui fb. sangat mudah dan efektif. link senarai episode komik ini berada dibawah. selamat membaca diucapkan.

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di pin post page Komik Hk. Klik DisiniKe halaman episod 1-78 sekarang

Ke halaman episod 79-157 (tamat)

Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong online


No comments

Host. Powered by Blogger.