WIRA WAH MOVIE VERSIONWira Wah yang ni tiru sebijik macam movie wira wah. korang penah tengok movie tu x? kalau xpenah xpelah hahaha. ok komik ni bukan dilukis oleh ma wing shing. tah sape pelukis dia. komik dia pun pendek je satu siri je. lukisan dia ok la boleh tahan dan lebih cantik dari ma wing shing seawal dia kuar dulu cam wira wah karya pertama ma wing shing watak pendek-pendek je. yang ni lagi ok dari segi lukisannya. jalan cerita lak, lebih kurang cam dalam movie tu..

Untuk Membaca Secara Online dan percuma komik ini, anda digalakkan menggunakan fb application (bukan melalui browser). pendek kata hanya sesuai dibaca melalui tab dan smartphone sahaja kerana medium pembacaan komik ini melalui fb. sangat mudah dan efektif. selamat membaca diucapkan.

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di pin post page Komik Hk. Klik Disinikorang leh baca terus secara online. link ada dibawah.


Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong onlineNo comments

Host. Powered by Blogger.