DEWATA RAYABaca secara online dan percuma komik Hongkong Popular Dewata Raya

Komik dewata raya merupakan antara karya unggul tony wong yang mengisahkan 3 sahabat yang hidup pada zaman teknologi maju. 3 sahabat ini ketika kecil sangat sayang menyanyangi antara satu sama lain iaitu Harimau Hitam, Naga Merah dan Phoenix. akan tetapi persahabatan ini tidak lama dimana harimau hitam saling bermusuhan dengan naga merah. dalam usaha menentang musuh utama makhluk asing dari planet Jupiter iaitu Raja Angkasa, dua sahabat ini kembali bergabung tenaga melawan musuh utama dunia.

Untuk Membaca Secara Online dan percuma komik ini, anda digalakkan menggunakan fb application (open with, bukan melalui browser). pendek kata hanya sesuai dibaca melalui tab dan smartphone sahaja kerana medium pembacaan komik ini melalui fb. sangat mudah dan efektif. link senarai episode komik ini berada dibawah. selamat membaca diucapkan.

Jika ada sebarang masalah, contoh link broken ke termiss episode ke or what ever, sila laporkan kepada admin komik hk di pin post page Komik Hk. Klik DisiniEpisode 》189 (tamat)

Senarai Komik Hong Kong Lain dan Update Terkini Komik Hong Kong : Info Disini

Jangan Lupa Share Komik dan Blog Komik Hk yang hebat ini dengan rakan-rakan korang. klik butang FB dibawah untuk share. jom meriahkan suasana komik hong kong online


1 comment:

Host. Powered by Blogger.